Brooks Practice | Project: Glass Extension

RIBA
Terraced house extension to the rear PROJECTS: GLASS EXTENSION
Exterior of glass house extension Glazed corner to the structural glass wall Horizontal recessed fireplace Open plan kitchen with island unit Sky frame sliding doors Structural glass corner

DESCRIPTION:

This property is located in a Conservation area with ornate period rooms but limited views and access to the large garden beyond. The owners of this period house required a new family room and kitchen with a glass extension that seamlessly blended the indoor and outdoor spaces. We used structural glass walls with frameless sliding doors to achieve this, with a sloping glazed roof light between the new extension and the kitchen to bring light into the deeper part of the house.

Website design and construction by The Creative Store